Certifikace AJŠ

Členské školy Asociace mají možnost prověřit kvalitu svých služeb prostřednictvím přihlášení se k certifikaci kvality.

Certifikované školy poskytují svým zákazníkům garanci toho, že jejich kvalita je externě ověřována. Pravidelné audity provádí nezávislý auditor prestižní společnosti Bureau Veritas.  Audity prověřují plnění stanovených kritérií, stanovených v souladu s mezinárodními standardy kvality v jazykovém vzdělávání. Ke kontrolovaným skutečnostem patří například dostatečně dimenzované zázemí školy, kvalifikace lektorů a péče o kvalitu výuky zajišťovaná akademickým managementem školy zejména prostřednictvím přiměřeně rozsáhlého systému vzdělávání lektorů a systémů hospitací.

Nelze tvrdit, že jazyková škola, která není držitelem certifikátu, není kvalitní. Certifikovaná škola ale svým zákazníkům dokládá, že soustavně plní standardizovaná kritéria kvality a že tato skutečnost je prověřována nezávislými externími audity. Tato skutečnost je velkou výhodou zejména v rámci výběrových řízení na dodavatele zakázkové jazykové výuky. Pro zadavatele veřejných zakázek může být díky tomu certifikát AJŠ jedním z vhodných kvalifikačních či hodnotících kritérií.

Chcete vědět více o tom, jak probíhá certifikační audit? Stáhněte si Schéma certifikačního auditu.

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus MyCAT.cz LanguageCert Euroexam SciLearn English

Vytvořili © 2015 - 2017 machina.cz