Konference

Mezinárodní konference  AJŠ 2019

Asociace jazykových škol pořádá v roce 2019 již osmou mezinárodní konferenci. Konference je určena pro učitele cizích jazyků na základních, středních a soukromých jazykových školách. Poskytuje jedinečnou příležitost seznámit se s posledními trendy ve výuce cizích jazyků. Součástí konference je i prezentace světových nakladatelství, poskytovatelů mezinárodních zkoušek a e-learningu. Neocenitelná je možnost neformálně se setkat s kolegy, vyměnit si zkušenosti a navázat spolupráci.

Konference je akreditována MŠMT pod j.č.1685/2016-1-10.

Akreditace ke stažení zde.

Příští konference se koná v sobotu 23. března 2019 v prostorách Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, náměstí Jana Palacha 1, Praha 1.

Fakta o minulém ročníku konference (2018):

• 540 účastníků ze 124 škol

• 10 sálů

• 45 seminářů

• 24 vystavovatelů

Galerie

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus MyCAT.cz LanguageCert Euroexam SciLearn English

Vytvořili © 2015 - 2017 machina.cz