Bohemian Ventures

Společnost Bohemian Ventures (www.venturesbooks.com) je spolehlivým partnerem při výuce angličtiny. Jako výhradní dovozce učebnic vydavatelství Pearson a zároveň distributor ostatních významných vydavatelů ELT titulů poskytuje kompletní servis pro jazykové školy, stejně jako pro státní instituce a učitele angličtiny na volné noze.

Pearson je přední celosvětová vzdělávací společnost, která vydává moderní učebnice a vyvíjí nové technologie využitelné ve výuce. Učitelé oceňují zejména kvalitu učebnic a širokou nabídku doplňkových materiálů. Portfolio vydavatelství uspokojí potřeby všech angličtinářů - v nabídce jsou učebnice angličtiny pro předškolní děti, základní a střední školy, stejně tak i učebnice pro výuku dospělých.

Bohemian Ventures dodává nejen učebnice, ale zajišťuje také podporu učitelům. Zveřejňuje doplňkové materiály k učebnicím Pearson ke stažení zdarma, dává tipy do výuky, informuje o nových titulech a dění v oblasti školství. Tým Bohemian Ventures pořádá ve školách semináře a poskytuje metodické konzultace k učebnicím Pearson, zodpovídá i obecné metodické dotazy.

Školy získávají při nákupu u Bohemian Ventures celou řadu výhod, mezi něž patří např. učitelské sady zdarma. Stálí zákazníci využívají možností věrnostního programu, sbírají body za své nákupy a těmi pak platí při nákupu uskutečněném na e-shopu.

URL: www.venturesbooks.cz

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Axon Global Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus Nolama, s. r. o. LanguageCert

Vytvořili © 2015 - 2016 machina.cz