Nolama, s. r. o.

Naše firma se dlouhodobě věnuje vývoji webových a mobilních aplikací pro e-learning a testování jazykových (i dalších) dovedností. Vytváříme nástroje pro efektivní výuku pomocí e-elarningu a blended learningu a také pro sledování efektivity studia a pokroku v učení. Našimi klienty jsou firmy, personální a vzdělávací agentury a školy v 5 zemích střední a východní Evropy. Zároveň se věnujeme marketingu pro vzdělávání a výrobě studijních pomůcek a materiálů. Provozujeme také největší online výuku anglického jazyka v ČR tea-learning.cz s více než 55 tis. uživateli.

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus Nolama, s. r. o. LanguageCert

Vytvořili © 2015 - 2017 machina.cz