Aktivity AJŠ

AJŠ má dva nové členy – Educa Team s.r.o. a Magic English, s.r.o.


Asociace jazykových škol rozšířila seznam členů o dvě jazykové školy - Educa Team s.r.o. a Magic English, s.r.o. Nyní je v AJŠ 48 členských organizací.

Jazyková škola Educa Team se specializuje na firemní a individuální výuku na zakázku. Vytváří komplexní systém vzdělávání, přičemž jejími prioritami jsou: vysoká úroveň výuky, maximální přizpůsobivost odborným a časovým potřebám klienta, rychlost, vysoká úroveň jednání se zákazníkem. 

Jazyková škola Magic English nabízí kurzy angličtiny, němčiny, italštiny, španělštiny, francouzštiny, ruštiny a holandštiny. Dále zajišťuje firemní výuku, kurzy pro děti i dospělé a přípravu na zkoušky PET, KET, FCE, CAE


Zpráva zveřejněna: 12. 10. 2018

Představujeme členy asociace



Chtěli byste se stát členem Asociace jazykových škol České republiky? Potřebujete získat informace o formě členství, práv a povinností člena, výši členských příspěvků a dalších informacích, kontaktujte nás.



Partneři Asociace jazykových škol


Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus MyCAT.cz LanguageCert Euroexam