LINGUA SHOW 2017 - VZDĚLÁVEJTE SE V KAŽDÉM VĚKU!

Asociace jazykových škol opět podporuje vzdělávací veletrh LINGUA SHOW.

Vzdělávací veletrh LINGUA SHOW představí rozmanité jazyky a kultury, vzdělávací a rekvalifikační projekty, mezinárodní jazykové výměnné programy; zahraniční pracovní příležitosti, nové trendy v celoživotním vzdělávání dospělých a firemního managementu na v pražských Holešovicích, ve dnech 9. – 10. 3. 2017. Zajímavý a rozsáhlý doprovodný program je letos zaměřen na asijskou kulturu - ukázkové hodiny čínštiny a japonštiny, workshopy čínské a korejské kaligrafie, origami, příprava a ochutnávka asijského jídla, a také různorodé semináře a mnoho dalšího.

Souběžně s veletrhem LINGUA SHOW bude probíhat mezinárodní veletrh JOBS EXPO, který nabídne pracovní příležitosti, poradí s pracovním pohovorem i osobním rozvojem, ale také profesionální koučink s odborníky… Doprovodný program se snaží poradit formou přednášek, diskuzí i individuálních konzultací, jak se vyvarovat nejčastějších chyb při hledání práce a jak si naopak osvojit dovednosti, které jsou v tomto nelehkém procesu zásadní. Také upozorňuje na důležitost jazykové vybavenosti uchazečů o práci.

Zveme Vás! Otevřeno po oba dva dny od 10 – 18 hod. Vstupné zdarma.

Více na www.linguashow.cz

Zpráva zveřejněna: 03. 02. 2017