AJŠ získala nového partnera, společnost Nolama

Asociace jazykových škol rozšiřuje portfolium partnerů o společnost Nolama.

Společnost Nolama, s.r.o. se dlouhodobě věnuje vývoji webových a mobilních aplikací pro e-learning a testování jazykových (i dalších) dovedností. Vytváří nástroje pro efektivní výuku pomocí e-elarningu a blended learningu a také pro sledování efektivity studia a pokroku v učení. Jejich klienty jsou firmy, personální a vzdělávací agentury a školy v 5 zemích střední a východní Evropy. Zároveň se věnují marketingu pro vzdělávání a výrobě studijních pomůcek a materiálů. Provozují také největší online výuku anglického jazyka v ČR "tea-learning.cz" s více než 55 tis. uživateli.

Zpráva zveřejněna: 22. září 2016

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus Nolama, s. r. o. LanguageCert

Vytvořili © 2015 - 2017 machina.cz