Nakladatelství FRAUS je novým partnerem AJŠ

Nakladatelství Fraus se stalo novým partnerem Asociace jazykových škol. Nakladatelství Fraus poskytuje učebnice a jsou propagátory interaktivní výuky. V jejich portfoliu najdete také učebnice nakladatelství Cambridge University Press a Edelsa.

Nakladatelství Fraus je největším učebnicovým nakladatelstvím u nás. Patří také mezi největší propagátory interaktivní výuky a zavádění nových výukových metod do škol v ČR. Stěžejní část sortimentu tvoří ucelené řady tištěných i interaktivních učebnic a vzdělávacích materiálů pro základní školy, víceletá gymnázia, střední a jazykové školy. Portfolio vlastní produkce doplňuje exkluzivní nabídka učebnic nakladatelství Cambridge University Press a Edelsa.

Více informací o novém partnerovi AJŠ můžete najít zde: www.fraus.cz

Zpráva zveřejněna: 26. červenec 2016

Bohemia Ventures, spol. s r.o. Axon Global Books & Books s.r.o. ETS GLOBAL Cambridge English Language Assessment ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o. Fraus Nolama, s. r. o. LanguageCert

Vytvořili © 2015 - 2016 machina.cz